SSV FeriePengeSystem – administration af feriepenge og feriekasser

SSV FeriePengeSystem er et system til nem administration af feriekasser, ferieordninger eller feriepengeudbetaling fra virksomheder, organisationer og feriefonde. Det bygger på specialudviklede løsninger vi gennem tiden har bygget til forskellige kunder: 3F, Danske Slagtermestre, Malerforbundet, Århus Universitets Feriefond , Syddansk Universitets Feriefond og Københavns Universitets Feriefond, som vi nu har samlet i én samlet løsning med en kerne af fælles funktioner.

Vi kan derfor tilbyde en færdig løsning, hvor du kan holde styr på den enkelte medarbejders optjente og afholdte ferie, nemt og effektivt administrere udbetaling af feriepenge, samt indberetninger til og anmodninger fra Feriepengeinfo.

Direkte kontakt med Feriepengeinfo (FPI)

Programmets store styrke er, at det er koblet op på ATP’s webservice, hvilket giver mulighed for at hente oplysninger direkte i Feriepenge-portalen, hente anmodninger og hele tiden afstemme feriekassen eller ferieordningens oplysninger til Feriepengeinfo.

Programmet giver virksomheder mulighed for at lægge deres feriepengeadministration uden for lønsystemet eller med integration til eksisterende lønsystem/ERP-system.

Systemet henter anmodninger fra Feriepengeinfo, når personer søger via borger.dk. Anmodningerne behandles direkte i programmet, og det sender svar tilbage til Feriepengeinfo. Hele sagsbehandlingen og historik findes i programmet.


Hør mere om SSV FeriePengeSystem

Ring og høre mere om hvad SSV FeriePengeSystem kan tilbyde, og hvordan vi kan tilpasse løsningen til lige netop jeres behov. Ring på tlf. 35 82 68 86 eller send os en besked.