Om SSV

SSV er et lille og dynamisk software-hus. Vi har som mål at levere brugervenlige og gennemarbejde programmer af høj kvalitet. Derfor foregår udviklingsarbejdet altid i tæt samarbejde med de kommende brugere af programmerne.

Vores vigtigste område er udvikling af administrative specialprogrammer og agil udvikling til særlige behov. Vi har særligt opbygget en stor ekspertise inden for programmer til administration af feriepenge og feriekasser. Dertil kommer vores standardprogram til økonomistyring i små og mellemstore virksomheder, FagFinans, der også kan specialtilpasses til den enkelte virksomheds behov.

SSV blev etableret i 1984 under navnet System Svendsen af Søren Svendsen og Bjørn Johansen. I 1994 blev SSV-Udvikling skilt ud og etableret som selvstændigt udviklingshus, der seks år senere blev omdannet til det nuværende anpartsselskab SSV-Udvikling ApS – i daglig tale blot kaldet SSV. Du kan læse mere om vores historie her.

SSV har over 30 års erfaring med avanceret programmering. Vi har produktudviklet og opbygget en stor faglig viden om højniveau-programmeringssprog og hjælpeværktøjer siden starten af 1980’erne. Alle medarbejdere i SSV har desuden mangeårig erfaring med og stor viden om brugen af administrative programmer i virksomheder og organisationer.

Læs mere om SSV her: